15.09.2019 | 22:42
НСО побърза да се похвали, че са били ”бързи и точни” по време на катастрофата с Караянчева
Причината за инцидента е изпреварване на ТИР
НСО побърза да се похвали, че са били ”бързи и точни” по време на катастрофата с председателя на парламента Цвета Караянчева. Сакън някой да не хвърли кал върху ведомството, които от години по неясни за обществото причини пази лица, свързвани със задкулисието на страната като Ахмед Доган и Делян Пеевски. Малко след катастрофата НСО съобщи:

На 15 септември 2019 г. около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач.

Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО, са ограничени щетите от удара, съобщават от службата. Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено. При инцидента г-жа Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента. Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране