24.06.2024 | 19:06
Някаква си Мила Роберт стъпка българското знаме на гей парада. Ще я съдят ли?
Публиката радостно аплодира постъпката на почти неизвестната певица, а тя с размах продължава да пее

Певицата и актриса Мила Роберт отново провокира обществото с поведението и постъпките си. Това стана по време на концерта в чест на Sofia Pride, където Роберт бе гост изпълнител. Докато изпълняваше една от песните си, тя свали роклята си с българския трибагреник и я хвърли на сцената, а отдолу остана с друга прилепнала рокла, но този път със знамето, което за нея явно е доста по-свято от трибагреника – това на ЛГБТ общността.

Публиката възторжено аплодира постъпката й, а тя с още по-голяма страст продължи да пее.

Поругаването на трибагреника, който е най-голямата светиня за всеки НОРМАЛЕН и достаен българин, предизвика огромно неодобрение, което се изля в социалните мрежи. Силно възмутен от постъпката на Мила Роберт е й пловдивският адвокат Кристиян Гьошев, който е категоричен, че заради това кощунство певицата трябва да понесе наказателна отговорност.

Ето какво написа той в личния си Фейсбук профил: “Сега само искам да видя дали реакциите Ви срещу Мила Робърт ще бъдат такива, каквито бяха срещу музиканта Тото, например. Нали сте голям стожер на справедливостта? Щото да поругаеш знамето си е за съд, ама не фейсбук-съд! Чл.108 ал.2 от Наказателния кодекс: “Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.”

Клипът вече се върти в мрежата и повечето хора осъждат постъпката й: “Това е подигравка с националното знаме. България е участвала в толкова битки и войни и няма пленено знаме.Тука една дето не я слуша главата да се изгаври със знамето ни.” “Ако има държава прокуратурата да се самосезира” “Ооо, Мила, в този момент хич не си ми мила, а направо ми идва да ти откъсна главата! Къде ти е акъла, а те харесвах!” “Срамота е да хвърлиш българското знаме като стара дреха,за подобно нещо се ходи в затвора за дълго!”

Отдавна е известно, че толерантните от ЛГБТ всъщност са най-нетолерантни. Те могат да правят всичко, дори символично да режат глави, какъвто бе случаят с Кристиян Шкварек, един от организаторите на Похода за семейството, докато срещу тях човек не може и да кихне.

1 коментар

  1. Аз каза:

    Този кавал долен трябва да ходи на кладата

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране