18.09.2020 | 0:31
Официално: ГЕРБ плаща на Харалан Александров
Социалният антрополог е "доставчик на услуги" на евродепутата Андрей Новаков

Слуховете, че прословутият социален антрополог Харалан Александров е платен анализатор на ГЕРБ получиха потвърждение. Експертът, чийто абсурдни тези се леят от сутрешните блокове на телевизиите, получава пари чрез евродепутата Андрей Новаков.

Името на Харалан Александров фигурира в сайта  на Европейския парламент като „доставчик на услуги“ на Новаков, показа проверка на МИГNews. Сумата, което той прибира месечно, не е посочена, но във всички случаи става въпрос за няколко хиляди евро.

Социалният антрополог на практика е служител на управляващата партия. Това обаче не се съобщава на зрителите, облъчвани от срамните и комични хвалби на „експерта“ за ГЕРБ и лично Бойко Борисов.

Ето и един от бисерите на Харалан Александров за българския премиер, който отказва да подаде оставка, въпреки 70-те дни протести и скандалите в Европейския парламент:

Мъжете силно се разтревожиха, а жените се умилиха и се трогнаха. Имаше порив да бъде защитен, все едно виждат в него бебе, което има нужда да го завият – да защитим уязвимото тяло на нашия лидер.“
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране