22.02.2020 | 2:07
От архива! Семейни войни: Бойко излезе срещу шурея си!
Още през 2013 г. лидерът на ГЕРБ е описван като кандидат-зет на футболиста Станко Йовчев, брат на прочулата се Борислава Йовчева

Публикуваме кратка дописка на пловдивския вестник „Марица“ от ноември 2013 г. за мача между Локомотив и Витоша Бистрица. Статията е изтрита от сайта на вестника, но все още може да бъде открита в кешовете на Гугъл.

Уникален двубой се случи на осминафиналния реванш от турнира за Купата на страната между Локомотив и Витоша (Бистрица), завършил с победа 1:0 на втородивизионния тим. Черно-белите, които бяха символични гости, продължиха на четвъртфиналите след 5:0 в първата среща.

Реваншът имаше по-скоро шоу характер, като едно от най-забавните неща бе персоналният сблъсък зет-шурей. През втората част за Тигрите влезе експремиерът Бойко Борисов. За пловдивчани пък след почивката заигра крилото Станко Йовчев, известен още като Станко Машината.

Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Машината. Истина или не, двамата се изправиха джентълменски един срещу друг и ритници нямаше. С други думи, както е казал народът: зет като мед!

Историята е потвърдена и от спортния журналист Владимир Зарков. Ето какво написа той във „“Фейсбук“:

ТОЙ твърди, че не познава манекенката Борислава Йовчева.
*****
Странно откъде тогава познава брат й Станко. И защо той нареди цял отбор да не рита…зет му.
******
Видях го с очите си на 18.11.2013 година. Сутринта имаше митинг на ГЕРБ в Пловдив, голям, та голям. А следобяд Локомотив посрещна Витоша Бистрица в реванш за купата. Пловдивчани бяха били в първата среща с 5:0, а просветените знаеха, че реваншът е твърда „двойка“.
*******
Затова се учудих, че ТОЙ става първият с такъв пост в света в света, който играе в уреден мач. При това за тото.
Влезе през второто полувреме. Тогава в игра се появи и Станко. И докато се хилеше, каза на Аймен Белаид да не рита много новия нападател, че ще му става зет. На „Лаута“ имаше 300 души публика и всичко се чуваше.
******
След мача Коко Динев закара лично Станко Йовчев за Сандански, откъдето са и двамата. Натам тръгна и кортежа на ТОЙ! А ТОЙ не е от Сандански.
*****
Сестрата на Станко Машината обаче е от там.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране