30.04.2019 | 0:01
Палава баба преспа с 200 младежи и откри ключа към вечната младост!
Гайнър е писател и бизнесдама, тя живее в Ливърпул, Англия и описва себе си като щастлива жена

57-годишна баба е преспала с 200 по-млади мъже и ходи на срещи с по няколко наведнъж. Тя е критикувана от много хора заради изборите си, но с лека ръка ги подминава и си обяснява това като „завист“.

Гайнър Еванс е започнала да се влюбва в млади мъже, когато се е развела със съпруга си през 2010 година. Бабата на четири внуци е преспала с 23-годишен младеж и никога повече не погледнала назад. Тя нарича гаджетата си „момчета – играчки“ и смята, че са много по-добри любовници от по-зрелите мъже. Гайнър не излиза с мъже, които са минали 30-те си години, пише The Sun.

Гайнър е писател и бизнесдама. Тя живее в Ливърпул, Англия и описва себе си като щастлива жена,

„Няма да се извинявам за начина, по който живея. Това е моят избор и съм доволна от него. Сексуалните ми нужди никога не са били напълно утолени и в момента излизам с трима мъже едновременно“, споделя г-жа Еванс.

Гайнър има четири деца и твърди, че семейството й я подкрепя, въпреки, че излиза с мъже по-млади от децата й.

„Аз съм възрастната жена, която излезе от рамките – аз съм много необикновена. Въпреки, че скоро ще направя 60, аз се чувствам на 30. Няма да си губя времето в притеснения, че хората ме съдят за това, че спя с 25-годишни мъже. По-възрастните мъже имат нужда някой да ходи по тях, докато по-младите нямат такъв багаж. Също така, по-младите имат силно влечение към зрели жени“, обяснява Еванс.

Гайнър се омъжила за пръв път когато била едва на 18 години. Родила му е три деца, след което двамата се развели. Тя се омъжила отново през 1987 година за мъж, който е с 10 години по-млад от нея, но през 2010 се развела.

Еванс обяснява, че с първия й съпруг са се оженили твърде рано и не са имали представа какво правят, а когато срещнала втория си съпруг била с три деца, а той бил цели 10 години по-млад.

„Бях прекалено заета с работата си и постоянно препусках. След като бях омъжена два пъти, се върнах към живота на свободните. Да бъда сама в средата на 40-те бе шокиращо за мен, но реших да променя начина си на живот. Бях ужасена, като по-възрастна, и страдах от липса на самочувствие“, разказва Еванс.

Гайнър усетила влечението си към по-млади мъже, когато излизала с дъщерите си и техните приятели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране