01.12.2023 | 22:22
Потрес! Васко Ухото украси София за Коледа с розови ендорози и призраци
Атмосферата в столицата напомня повече на Хелоуин

Любопитна коледна украса за столицата е избрал новият ѝ кмет Васил Терзиев – ВАско Ухото от ДС. София тази вечер е окичена с розови еднорози, странни същества, облечени в бели ефирни дрехи, наподобяващи призраци и птицоподобни с разперени от прозрачен бял чаршаф крила.

Атмосферата съответно напомня повече на Хелоуин, отколкото на Коледа, макар Терзиев да се появи на сцена пред софиянци в компанията на добре облечен, но някак по-анемичен Дядо Коледа, за да произнесе словото си на площада пред църквата „Александър Невски“.

Защо в столицата Терзиев е заложил на такава нестандартна украса, която немалко хора биха оприличили като потресаваща, може да отговори само администрацията на новия кмет. Розовите багри и еднорози, чийто рог на челото е доста по-дебел от обичайното, обаче вероятно не са случайно избрани.

„Ето защо не изчистиха нито една снежинка и цяла седмица не събират падналите клони и дървета – шили са розови еднорози“, написа журналистът и издател Петьо Блъсков. Снимките, които той публикува, се споделят главоломно в мрежата, а коментарите са преобладаващо негативни. Защо ли?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране