05.09.2019 | 12:13
Проблясъци от Вежди Рашидов: Защо приемаме София като салам?
"Спънат се и след това перката му е виновна. Ще гледат!", заяви той по повод ограничителите по "Граф Игнатиев"

Тези избори ще са неприятни, защото тук станахме плац на черния пиар. Политиката е изразяване на позиция, защита на платформи, отстояване на теми. Зад това ще се появят много компромати, мръсотия. Това обяви пред bTV депутатът и бивш министър на културата Вежди Рашидов по повод предстоящите местни избори.

Защо приемаме София като някакъв салам, който сега ще видим кой ще го яде, запита реторично Рашидов. „София е жив организъм. Защо гледаме на нея като на една говорилня, която да обсебим? Живеем в този град“, каза той.

В коментар за кандидатите за кмет на София Вежди Рашидов обясни, че смисълът на нещата е да създават, да изграждат. „Манолова е активен човек, винаги съм имал симпатии. Фандъкова се доказа“, коментира той.

Запитан за Ларгото, което малко след откриването си протече и плочките бяха счупени, той отговори: „Ми ходят по тях, бе, пак има счупени. То е за ходене, не за скачане. Проектът не е сбъркан. Около стъклата има улеи, където да изтича водата, не е място, където да мине камионът, събиращ снега“, обобщи той.

Относно критиките към ремонта на столичната улица „Граф Игнатиев“, който се проточи много, Рашидов нарече представителите на Спаси София: „тези момченца, които едно дърво не са посадили“. По думите му: „Графа беше една кочина с една трамвайна линия, никога не е бил по-хубав от сега“. „Спънат се и след това перката му е виновна. Ще гледат!“, нареди на пешеходците депутатът от ГЕРБ.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране