08.11.2019 | 13:54
Психоложка на ГЕРБ папагалства след Борисов: Избирателите на „Демократична България“ бяха изнасилени на балотажа!
Антоанета Христова прави нелепи опити да пиарства на управляващата партия

„Странната птица“ проф. Антоанета Христова за пореден път доказа, че е един от медийните рупори на ГЕРБ. След като вчера в нелепа тирада вождът на партията събра враговете си от целия политически спектър под шапката на БКП, днес психоложката повтори напълно тезите му пред сутрешния блок на БНТ.

Тя дори надмина „началника“ си Бойко Борисов в атаките срещу „Демократична България“ (ДБ), като обяви пред шашнатите зрители, че десните избиратели били…“изнасилени“ на втория тур на местните избори.

„Избирателите на ДБ изживяха дълбока травма, защото бяха изнасилени на балотажа. Антикомунизмът е в противовес с призива да се гласува за Манолова. Борисов беше прав – ДБ предадоха тези хора. Какво ги ядоса и ги предизвика да избират между неизбираеми алтернативи“, каза дамата с фалцет и особена гримаса на лицето.

За повечето зрители, появата на Антоанета Христова по телевизията е сигнал за бързо посягане към дистанционното и скоростна смяна на канала. От години дамата (с огромни очила, за да изглеждала „умна и начетена“) се опитва безуспешно да пиарства на ГЕРБ. Тя винаги следва линията на партията и говори небивалици, които нямат нищо общо с политическата реалност в страната.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране