22.09.2015 | 20:18
Пулеви откриват боксова школа
Братята са инвестирали близо 1 млн. лв. в академията си

Кубрат и Тервел Пулеви ще открият своя боксова академия в София. В нея двамата са инвестирали близо 1 милион лева. В школата им в академията ще могат да се обучават както деца, така и възрастни.

Основен треньор ще бъде личният наставник на братята Борислав Бояджиев, който ще бъде подпомаган от свой екип специалисти. Предвиждат се и специални тренировки, които ще се водят от братя Пулеви. Групите ще бъдат с до 20 деца. Месечната такса за заниманията е 30 лв.

“Правим нещо хубаво. Не само за нас, правим го за хората. Ще има официално откриване на залата, но тя вече функционира. Не е най-важната цел изкарването на пари, а работата с хората. Защо в бъдеще да няма някой шампион като нас двамата? Това би било голямо щастие. Идеята е от доста отдавна. Трябва да имаме развитие на спорта”, заяви Кобрата.

“Идеята ни беше да направим академия, в която да се развиват новите боксови таланти на България. Да можем да предадем опита си на следващите поколения, за да продължат това, което ние сме започнали”, единодушни са и двамата братя. “Академията ни обаче ще бъде отворена за всички деца и младежи, които искат да се занимават с бокс в свободното си време, дори да не искат да градят кариера. Това е спорт, който изгражда характер, дисциплина, и е хубаво в днешно време младите да бъдат насочвани към това”, допълниха още известните боксьори.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране