12.06.2024 | 13:02
Радев прати Пеевски на лекар: Не коментирам паник атаките му, думата има медицината!
Как да свикам НС - лидерите се крият във Фейсбук или хванаха гората, чуди се президентът?

„В една парламентарна република от политическите партии, спечелили изборите, зависи как ще се развие държавата. Тяхна е отговорността. Те не могат да избягат от нея“. Това каза президентът Румен Радев по отношение на резултатите от изборите.

„Очаквам участниците в изборите да изготвят анализ защо изгониха избирателите от урните. Отказът на мнозинството българи да участват в изборите е ясен показател, че не се асоциират с черния PR и поведението и действията на партиите“, каза президентът.

По-рано председателят на ДПС Делян Пеевски призова Бойко Борисов и “всички евроатлантически лидери да започнат разговор за бъдещето на България”.

„Веднъж вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект “Трети март”. И сега няма да допуснем това да се случи и го гарантирам като лидер на ДПС“, каза Пеевски.

Президентът Радев отговори така:

Не коментирам паник атаките, на който и да е политически лидер. Думата има медицината“.

„Нека да е ясно, че всяка една нова партия, прекрачила прага на Българския президент, трябва да разкрива и отстоява своите позиции и своята роля“, добави президентът.

„Как да свикам Народното събрание – едните лидери се скриха във Фейсбук, другите се разбягаха по селата, третите хванаха гората. Чакам ги да се върнат“, подчерта Румен Радев.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Браво Радев, сипа на Свинчо помия в компанията да лочи…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране