11.04.2021 | 12:45
Рашидов призова Трифонов да напусне България
Депутатът неведнъж е твърдял, че тъкмо Трифонов е прокудил от България сина и внучките му, които години наред бяха погнусени и травмирани от грубите шеги на шоумените

Вежди Рашидов коментира  новината, че партията на Слави Трифонов е на второ място след ГЕРБ и влиза в парламента. Стана ясно още, че „Има такъв народ“ е предпочитаната партия сред българите в чужбина.

Рашидов бе сред политиците през годините, които бяха иронизирани в скечове в „Шоуто на Слави“. Творецът неведнъж е признавал, че тъкмо Трифонов е прокудил от България децата и внучките му, които години наред бяха погнусени и травмирани от грубите шеги на шоумените.

Аз няма да напускам държавата си, по-добре Трифонов, който толкова разчита на българите в чужбина, да я напусне. Но аз многократно съм казвал, че държавата не е поле за шеги. Хора без никакъв опит, за които негативизмът е начин на живот, хора, които единствено са оплювали политиците, подигравали са политиците, унижавали са ги, днес те ще стават политици!

Но заедно с това много спомени от прехода ще се появят в битността им вече на политици, каза Рашидов пред в. „Ретро“.

Сигурен съм, че те ще научат за себе си и за живота си много повече, отколкото им се иска. От масите на Илия Павлов от началото на прехода през демократичните мутри до някои днешни олигарси – обслужването по празници все още се помни от много хора. Именно затова, когато говорим за парламент и политика, трябва добре да се огледаме в огледалото на миналото, за да бъдем носители на максимална хигиена. Политиката не е толкова лесна работа. Парламентът е отговорно място, важно за съдбата на много хора. Лесно е да си опозиция и да плюеш. Много хора станаха известни с плюенето си, с нищо друго, заяви Рашидов.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    AА.Засто слави да напуска Бг

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране