05.05.2019 | 1:04
Румен Порожанов лъже: Синът му се занимава със земеделие
Земеделският министър ще подаде ли най-сетне оставка

Синът на министър Порожанов, чрез консултантската си фирма Ей Ар Пи Мениджмънт, си партнира с други фирми, които са пряко свързани с Фонд “Земеделие” и са под ръководството на баща му, пише Afera.bg

„Панамин КО“ ДЗЗД е представител за България, Македония, Гърция, Турция и Румъния на PANAMIN GmbH, Австрия – производител на листни торове от ново поколение, чиято продуктова гама намира приложение в Европа и у нас. Тази продуктова гама включва три основни продукта: ПАНАМИН АГРО – приложим в растениевъдството; ПАНАМИН АНИМАЛ и ПАНАМИН ДЕТОКС – приложими в животновъдството.

На 20.02.2019 г. до 24.02.2019 г. в Пловдив се проведе международен панаир „АГРА 2019“. Румен Порожанов е открил тържествено едно от най-големите селскостопански изложения в страната.

Само че след откриването е посетил не кой да е щанд, а този на „Панамин“, като компания му прави синът му Антоан Порожанов и Георги Гергов.

Ето и актуалните въпроси към министъра:

1.Как точно си партнира и консултира фирма „Панамин“, сина на Румен Порожанов?

2. Синът му Антоан Порожанов заедно с него е пред щанда на „Панамин“. Като какъв Антоан Порожанов е на международния панаир? Консултант на „Панамин“ или „съветник“ на баща си?

3. Какви обяснения ще даде този път Румен Порожанов за присъствието на сина си на селскостопанското изложение „АГРА 2019“ и то пред щанда на „Панамин КО“ ДЗЗД?

Румен Порожанов ще подаде ли най-сетне оставка или ще продължава да твърди, че синът му не се занимава и не се развива в областта на земеделието?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране