05.09.2019 | 11:21
С прическа от Кърджали Караянчева захапа президента Радев и Манолова
Инициативният комитет на Мая Манолова не искал подкрепа от БСП
”Като всяко такова изказване на президента в последните 2 и половина години. Заплахи без конкретика, призиви за борба с корупцията без да дава конкретни решения на нещата. Мислех, че вчера като дойде той ще има позитивен тон.” Това заяви пред Нова телевизия председателката на НС Цвета Караянчева.

„Чертаят се разделителни линии, не се търси заедно да вървим напред. Да си даваме съвети, да се критикуваме, но всички това да има конкретика, а не да се говори общо“, обясни още Караянчева. На въпрос кога едно управление е атакувано най-яростно, когато е силно или слабо, Караянчева подчерта: „Когато е силно“.

Караянчева заяви, че е очаквала президентът да призове народните представители да работят в конструктивна форма и да има желание да го правят заедно. „Борбата срещу корупцията трябва да обедини институциите и обществото. Няма как с магическа пръчка тя да се изкорени. Виждате, че и в други развити държави, този проблем не се решава толкова лесно“, обясни още Караянчева.

По отношение на предстоящата битка за кмет в София, Караянчева заяви: „Нека да видим какво ще изберат хората, защото все още не са ясни кои са окончателно кандидатите. Доколкото разбрах инициативният комитет на Мая Манолова не иска подкрепата на БСП“.

„Парламентът много й е помагал на Манолова. Не приемам това, че тя е един самотен борец за правда, а ние, народните представители, сме хората, които спъваме тази нейна борба“, категоричен е председателят на НС.

„В Кърджали си поддържам прическата, всеки петък пътувам натам“, посочи Караянчева.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране