20.05.2020 | 23:13
Създава се нова групировка на мястото на ВИС
Ахмед Емин беше убит в сараите на Доган в "Бояна"

Пожарът в сараите на Ахмед Доган е знаков. Доган, който е най-успешният модел на прехода, задкулисието и службите, той е най-охраняваният човек от НСО – 2 милиона се харчат за него годишно. Когато се случват политически преструктурирания, винаги около Доган се случват подобни събития. Това каза тълкувателят Осман Октай в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

„Например беше убит Ахмед Емин, след осветяването в публичното пространство и прикриването на разработката „Лиани“ и „Лабиринт“. Като човекът, който общува с държавните власти и групировките от името на Доган. Беше убит в сараите в Бояна на стълбище, после беше казано, че се е самоубил. Аз пет пъти бях призован от прокурорката и службите. И много хора, които са разследвали случаите ми казаха, че аз съм прав. Знам добре генезиса защо Ахмед Емин беше убит и никой нищо не е чул, при условие, че цялата сграда тогава се пази от НСО, пропуските сте ги гледали, все едно влизате в Пентагона“, коментира той.

„Следващият епизод е когато беше конгресът на ДПС в НДК, и тогава охраняваше НСО, изведнъж тях ги няма и Октай Енимехмедов скача на сцената и опира пистолет в главата на Доган. Правя връзка, защото всички тези знаци се правят около Доган, защото още повече той трябва да бъде засекретен и контролиран отнякъде си“, коментира още Октай.

„Скандалите околко Божков, Домусчиев, престуктурирането на медиите, всичко това говори, че се създава нова групировка, на мястото на остатъците на групировката ВИС“, каза още той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране