05.09.2023 | 20:44
Секс скандал в градския транспорт! Червенокоса мома завъртя главата на шофьор, взе му автобуса, за да го кара
Любителски кадри показват, че е изпълнявала цели курсове

Секс скандал се вихри в градския транспорт в Перник, след като червенокоса мома завъртя главата на няколко от шофьорите от обществения превоз и те й предоставиха да кара автобусите. Нещо помече – тя се снима и пусна клиповете във социалните мрежи.

Кадрите показват, че е изпълнявала цели курсове. Един от тях е по линия №17. В интерес на истината палавата дама се справя много добре, а пътниците едва ли подозират, че тя няма книжка.

Клиповете обаче достигнаха до ръководстото на градския транспорт, които извършиха незабавна проверка. Засега е установето, че поне един от шофьорите е предоставял автобуса си.

“Не е редно тя да го управялява и е недпопустимо наш служител да предоставя на трето лице пътното превозно средство, затова сме взели адекватни мерки, шофьора е отстранен от работа. За това момиче има пуснати жалби в полицията от двама наши служители и има предистория. И затова е най-добре да се преустанови тази практика, защото дружеството е ново, автобусите са нови, както виждате”, каза Лазар Вълчев, управител на “Градски транспорт – Перник”.

Жалбите срещу момичето има и от контрольори заради това, че им взела билетите, за да ги продава. В профила му в социалните мрежи се вижда, че момичето е голям фен на градския транспорт. За да работи там обаче, трябва да изкара категория и да се яви на конкурс за шофьори.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране