21.01.2021 | 12:32
Секс скандал в Медицинския университет в София (видео)
Учителка преподава биохимия, докато сластно облизва пръстите на мъж

Еротичен скандал избухна с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до телевизия Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото е изпратено от студенти от Медицинския университет в София. Те твърдят, че това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

Засега от Медицинския университет не коментират темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима. А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

„Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата“, каза проф. Маркова.

„Грешка номер 1 – зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо“, обяснява сексоложката от Ростов на Дон Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка – предстои да разберем.

Скандалното видео може да видите тук.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране