14.01.2015 | 7:17
Сертов се скри, не излиза и за хляб
Предполага се, че разузнавачът се е установил в апартамента си на улица „Княз Борис I”

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов, който повече от месец беше в неизвестност, а едва в понеделник вечерта се прибра, вече втори ден се е покри.

Предполага се, че разузнавачът се е установил в апартамента си на улица „Княз Борис I” в столицата. Пред входа на блока вчера цял ден стояха журналисти. Някои от тях се опитаха да влязат във входа, но бяха спрени от двама съвестно изпълняващи длъжността си охранители. На преден план се появи домоуправителката на блока, чието име остана загадка. Дамата не пожела да се представи, но за сметка на това влезе в ожесточен спор със събралите се отпред хора. След възникналите пререкания журналистическият екип се оттегли на около 50 метра от входа на блока. Това обаче не беше достатъчно за един от охранителите, който повика полиция. Униформените пристигнаха след десетина минути и изгониха журналистите.

Ексшефът на ДАНС се прибра от Гърция в неделя през нощта заедно с брат си и съпругата си. В хранителния магазин в партера на блока обаче твърдят, че до момента не е пазарувал там. Съседите също не го били виждали. Не е изключено Сертов отново да е предпочел някой дискретен хотел или близка вила, където временно да се скрие от хорските погледи след заформилата се около изчезването му истерия.

Бившият шеф на ДАНС напусна дома си на 5 декември, а дни по-късно в издирването му се включиха както хеликоптери, така и международните служби. Причината за отсъствието му не стана ясна дори след като камерите на ГКПП Кулата го засякоха да се прибира от Гърция заедно със съпругата си Емилия и брат си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране