31.07.2019 | 16:30
Ще се кандидатира ли Ангел Джамбазки за кмет на София?
Вярвам и, че на изборите за общински съветници и кметове ВМРО дори ще надгради резултатите от европейските избори, пише общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера

От няколко дни има голямо гадаене кой ще бъде кандидата за кмет на ВМРО в София. Спокойно, Областният комитет на ВМРО в София не се е произнесъл. Иначе се разглеждат няколко кандидатури. Виждам, че на доста места из медии и социални мрежи се обсъжда дали Ангел Джамбазки ще се кандидатира, което доста ще пообърка сметките на социолози и политически гадатели.

Има време до местните избори и решението за кандидат за кмет и листа предстои.“ Това написа в страницата си във ФБ членът на националното ръководство на ВМРО и председател на „Патриоти за София“ Карлос Контрера.

Вярвам, че ВМРО ще продължи позитивното си представяне на изборите. Вярвам и, че на изборите за общински съветници и кметове ВМРО дори ще надгради резултатите от европейските избори. Специално за София целта ни е да излъчим сериозен кандидат, който да влезе в битката за балотаж. И, разбира се, ВМРО да има такъв брой съветници, че да сформира самостоятелна група в СОС, с чието присъствие да се съобразяват всички. Присъствието на такава група на ВМРО ще гарантира промяна и повече разум в управлението на столицата, допълва той.

Към днешната дата единствено, което може със сигурност да се каже е, че ВМРО ще влезе в голяма битка за София. Конкретиката – след август, отсича Контрера.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране