25.01.2020 | 13:47
Сидеров „намигна“ на ГЕРБ за вота на недоверие
БСП искат вот, за който не са подготвени, коментира лидерът на "Атака"

Волен Сидеров даде ясен знак, че неговата партия няма да клати правителството – поне не и при предстоящия вот на недоверие. БСП искат вот, за който не са подготвени, коментира лидерът на „Атака“ пред БНТ, който смени депутатската банка с място в Столичния общински съвет.

Той намекна, че ГЕРБ са си „опекли работата“ с вота. Не стана ясно обаче каква ще е тактиката на „Атака“ в Народното събрание –  гласуване „за“, въздържане, отсъствие на депутати?

Сидеров изтъкна, че ВиК мрежата не е оправяна 40 години, дори на места тръбите не били сложени. Според него „БСП трябва да критикува себе си, защото не поддържаха и не направиха това, което трябваше да бъде направено държавнически. Ние се занимавахме с деполитизация и махане на петолъчки, а трябваше да се направят промени“.

Лидерът на „Атака“ смята, че няма как в един мандат управляващите да се справят с всички проблеми. „Атака“ няма да гласува против правителството, защото това, което се кани и иска да дойде не знае какво да направи, обобщи той.

„Тези, които сега се бият, са две страни на един и същи медал – ГЕРБ и БСП прилагат една и съща политика. Дори и БСП да са на власт, няма да променят водената досега политика, смята Волен Сидеров.

И той като мнозинството коментиращи темата за ексминистър Нено Димов е на мнение, че е „хубаво е да покажеш, че можеш да вкараш министър в ареста, но има доста повече отговорни хора за кризата в Перник“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране