10.10.2019 | 11:10
Скандал! Кметицата на Бобов дол уволнява общински служители, които не обещават да гласуват за нея
Верните служители на Елза Величкова работят в предизборния й щаб

Гърми поредният скандал в пределите на Община Бобов дол. Местните говорят, че кметицата Елза Величкова се е взела твърде на сериозно и е толкова амбицирана да спечели втори мандат, че е започнала да указва сериозен натиск на подчинените си.

Според мълвата колоритната адвокатка Елза уволнява масово служители на Общината, които афишират своята подкрепа към други кандидати за кметското място в града и не желаят да дадат вота си за нея. Покрай изборите в общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“ на граждански договор са започнали работа около 60 души, които вероятно също ще окажат подкрепата си към настоящата кметица. Любопитно е, че дори на разположение на Величкова са назначени цели трима шофьора. Двама от тях са на граждански договори. Все пак да не подкрепиш този, който ти осигурява хляба и поминъка е проява на наглост, нали?

Освен това в града се говори, че на верните на кметицата общинари е наредено всяка сутрин да идват в сградата на Общината и да се разписват, че са дошли на работните си места, но вместо да работят по общински дела, ежедневно се занимават с предизборния щаб на Величкова.

Питаме се правилно ли е в една демократична страна, обикновени граждани да биват уволнявани поради факта, че не подкрепят дадено управление? Изглежда, че в Бобов дол това се счита за нещо задължително.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране