30.11.2020 | 16:46
След като обвини в лъжа Борисов, Пламен Бобоков получи ново обвинение
В тв интервю бизнесменът обяви, че премиерът не казва истината за кюлчетата и парите в чекмеджето в спалнята му

Само часове след интервюто на братята Пламен и Атанас Бобокови, в което те обвиниха премиера Бойко Борисов в лъжа, а прокуратурата – в садизъм, един от тях получи ново обвинение. Окръжна прокуратура-Русе е повдигнала трето обвинение на Пламен Бобоков за държане без регистрация на археологически обекти, съобщава Евроком. Наложена му е мярка за неотклонение „Подписка“.

„Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не е имало пари и кюлчета злато в шкафчето му.“ Това обяви ден по-рано в интервю за „120 минути“ по Би Ти Ви бизнесменът Пламен Бобоков. Той се появи за първи път заедно и в едно студио с брат си Атанас Бобоков, след като последният бе освободен срещу рекордната парична гаранция от 2 млн.лв. Двамата са обвиняеми по разследване на специализираната прокуратура за внос на опасни отпадъци.

На директен въпрос за какво лъже премиера, Бобоков даде пример с интервюто на Борисов пред ФАЦ. „Всичко в това интервю е лъжа, включително и, че нямало пари и кюлчета в шкафчетата му и че някой му ги бил сложил“, обяви бизнесменът. На въпрос откъде знае и откъде е сигурен в това, Бобоков каза само, че е уверен в това. Той обаче не посочи някакви конкретни данни и доказателства, но демонстрира увереност в думите си. „Аз съм уверен, че са негови. Начинът, по който се защитава, издава човека“, каза Пламен Бобоков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране