13.01.2020 | 16:34
Смях в Русия! Борисов и пиарът му Севи – герои на руската държавна телевизия
Най-интересните кадри са от опита на медийната съветничка да обърне премиера към себе си чрез дърпане, за да може да го снима анфас за собствения му Фейсбук профил

Премиерът Бойко Борисов и неговата пиарка Севделина Арнаудова  – Севи станаха герои на седмичното предаване на държавната руска телевизия РТР „Москва. Кремъл. Путин“, което представя задкулисните кадри и подробности около работата на властелина на червената империя.

Най-интересните кадри са от опита на медийната съветничка да обърне министър – председателя към себе си чрез дърпане, за да може да го снима анфас за собствения му Фейсбук профил, където редовно пуска видеа от живота на лидера.  Борисов приема със спокойствие жеста, докато Владимир Путин се опулва на подобно посегателство, което явно екипът му не би могъл да си позволи. И премиерът, забелязал това, се обръща към Севи: „Éла ти, де“.

Шокирани са президентите на Турция и Сърбия Реджеп Ердоган и Александър Вучич.

След тези думи дългата схватка и неравната битка на пиарката с охранителите на Путин и Ердоган е възнаградена с няколко мига за спокойно отснимане на големите началници от нейна страна – кадри, които обиколиха родните медии.

В шеговит тон руските репортери представят и Борисов, който първо се свени да врътне кранчето на „Турски поток“, та се налага Путин да го подкани. Българският премиер лидер дава и кратко интервю с обещание да работим по-бързо по свързването на тръбите със сръбските, докато президентът на комшийската страна и руският министър на енергетиката се изказват скептично по темата след него пред същия микрофон.

РТР показа и опита на Борисов да прегърне шефа на „Газпром“ Алексей Милер, трудно, но учтиво отклонен от московския монополист. В шеговито – ироничен тон продължи и коментарът на водещия на обзорното предаване на официалния тв орган на Кремъл по отношение на България и нейното включване и изключване от Южен и Турски поток.

Циркът на Севи започва в 22 -та минута

00:41:24
МОСКВА. КРЕМЛЬ. ПУТИН. Эфир от 12.01.2020

1 коментар

  1. срам,голям срам каза:

    милер не го допусна да го олигави

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране