13.06.2024 | 20:58
Цирк в ефир: Лидерът на “Величие” жегна Цветанка Ризова за любовник
Категорично не трябва да помагаме на Украйна с оръжия - смята Николай Марков

“Нещо в което не знаем какво е, няма как да кажем дали можем да се включим” – заяви лидерът на партия “Величие” в ефира на “Лице в лице”, отговаряйки на въпрос на Цветанка Ризова дали би подкрепил правителство на ГЕРБ.

“Изслушване от Борисов ще приемем, разбира се, но ние сме дошли на политическата сцена да осветлим нещата. Не разбирам този контактьорски състав, смятам, че лидерите трябва да говорят помежду си. Изразите сглобка, некоалиция вкарват в заблуда българските граждани.  Коалиционна форма от Борисов, не знам от къде може да я вземе. Той трябва да каже какво може да даде с едно правителство. Аз смятам, че си има уредена формула, с която може да се управлява държавата. Ние едва ли сме им нужни, тя формулата им е готова. Ако си спомняте регулаторите бяха причината да се разпаднат”, посочи Николай Марков.

Разговорът се обтегна, след като водещата на предаването Цветанка Ризова помоли лидера на “Величие” да коментира сигнала, подаден, че издава тайни на чужди служби.

“България има доста голям проблем. Трябва да се вярва на институциите, които работят по 24 часа, а не на някой си Гошко. Имаме разузнавателни общности. Ако за вас представлява интерес кой какво е казал за мен”.

“Така и не отговорихте”;

“А вие какво ме попитахте?”;

“За руските служби и дали подавате информация към, тях”

“Извикаха ме в ДАНС, това са глупости на неуравновесени хора. Ако ДАНС има сигнали за подобни неща, няма да има нужда да слушате Гошко. Аз казвам ли ви, че имате любовник, ако някой приятел ми го е казал”.

“Аз не съм казала, че има любовник, а това са ваши писания”, отговори Цветанка Ризова.

“А ако не са мои, да ви съдя ли сега? Цитирахте го него. Щом четете, ставате част от тези доноси”, подчерта той.

“Всеки ден получавам по разузнавателни канали десетки клипове за износ на всякакви оръжия за Украйна. Не ги пускам в мрежата по много причини. Изпращам ги по засекретен канал директно в Москва, за сведение и разпореждане. Моята работа си я върша както виждате, нищо не ме спира”, гласят твърденията на Марков в социалните мрежи, заради което е подаден сигнал към ДАНС.

“Категорично не трябва да помагаме на Украйна с оръжия”, смята лидерът на “Величие”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране