07.07.2019 | 15:34
Цветанов ще прави мозъчен тръст на анализи и прогнози…
Плановете ми са да бъда по-често със семейството си, обяви отлюспеният бивш зам.-шеф на ГЕРБ

Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил, заяви след Националното събрание на ГЕРБ Цветан Цветанов.  Той започва работа в неправителствения сектор – ще създаде център за евроатлантическа дейност, който да прави анализи и прогнози по тема „Сигурност“.

Днешното Национално събрание освободи Цветанов от ръководните постове в партията – зам.-председател на ГЕРБ и зам.-председател на Изпълнителната комисия, но той остава член на ГЕРБ и ще работи в първична партийна организация.

От трибуната в НДК Борисов обяви, че решението да освободи Цветанов, с когото са рамо до рамо много години, е било трудно и темата е достатъчно болезнена за него, но ГЕРБ е показала, че е дисциплинирана партия, която осъзнава какво изисква обществото.

След партийния форум Цветанов съобщи пред журналистите, че през последния месец се е чувал по телефона с Борисов и вече няма нищо неизяснено помежду им.

Чисто в организационната дейност на партията няма да участвам, няма да участвам в предизборните щабове. Когато минат изборите, ще може да се сравнява. Дайте да не си говорим за „сготвен“ или не. Важното е, че всичко мина по-цивилизовано, отколкото са очаквали някои, каза бившият зам.-председател на ГЕРБ.

Плановете ми са да бъда по-често със семейството си, обяви още Цветанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране