08.10.2019 | 0:53
В „тъмната джунгла Кърджали“ през нощта било толкова светло, че можело да се кара на загасени фарове….
Хасан Азис открито се подиграва с гражданите на областния град, в който няма нощно осветление

Кандидатът за кмет на Кърджали Хасан Азис открито се подиграва с гражданите на областния град. Представителят на ДПС, който управлява града през последните 16 г. и се бори за 5-ти мандат, публикува комичен и очевидно измислен разказ в социалните мрежи. Късно вечерта в понеделник Азис споделя случка с Джафер от село Сипей, който бил на гости в града. Когато си тръгнал го спрели катаджии, защото карал без светлини…Тогава Джафер казал, че било толкова светло през нощта, че може да се шофира на загасени фарове…

Кърджали е един от малкото областни градове, който няма осветление през нощта, въпреки отпуснатите и мистериозно изчезнали 4,5 млн. лв., твърди шефката на Народното събрание Цвета Караянчева, която е местен депутат. През август тя описа града като „джунгла“, защото вечер хората се препъвали по изпочупените тротоарни плочки.

Публикуваме „разказа“ на Хасан Азис, защото постът му масово разсмива потребители на „Фейсбук“:

Ще споделя историята, която ми казаха днес за Джафер, който живее в село Сипей.

Бил на гости в кв. Възрожденци, но когато си тръгвал към вкъщи късно вечерта, до новия стадион го спрял патрул на Пътна полиция.  Джафер се почудил защо го спират, след като не е извършил никакво нарушение, но все пак отбил и попитал полицаите в какво е сгрешил.

Те пък го сюрпризирали с думите, че не е включил фаровете на колата. И точно когато бил готов да поспори с органите на реда, слязъл от колата и – странна работа!, – наистина фаровете му не работели.

В Кърджали през нощта е толкова светло, че спокойно може да се кара на загасени фарове. Така започнах срещата си с живущи в района на бл. 95 в кв. „Възрожденци“. Може да е светло, но законите задължително трябва да се спазват! Гражданите поискаха от мен да се бетонира отсечката до блока и да се обезопасят няколко шахти в района.

Публикацията на Хасан Азис изчезна мистериозно от страницата му в 0, 45 часа на 8 октомври.

1 коментар

  1. Aylya Ali каза:

    Po-tochno kazano misteriozno otkradnati.Dirjava mafiq!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране