09.01.2019 | 16:38
Валери Симеонов поиска нов конкурс за изтребители (видео)
"Обединени патриоти" мислят за изборите
Процедурата по избор на бойни самолети за авиацията ни да бъде прекратена и да се проведе нов конкурс. За това призова бившият вицепремиер и лидер на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов в предаването „Свободна зона“ в ефира на телевизия „Европа“.Симеонов коментира още, че решението дали Обединени патриоти ще се явят с единна листа на европейските избори ще бъде взето на предстоящия коалиционен съвет на формацията.

– Как могат нещата да бъдат върнати в състояние да не се говори за служебна победа а за равноправие на участниците, след като вече имаме това решение?

Валери Симеонов – бивш вицепремиер и лидер на НФСБ:

„Според мен този конкурс трябва да бъде прекратен и да се обяви нов, което пак е жест към американската страна, тъй като им се дава възможност да си вземат съответното решение на най-високо ниво и да предоставят изисканата информация, това е вариант 1, или вариант 2 – да не участват. В лично качество казвам, въпросът не е обсъждан на политическия съвет на НФСБ.Ще има едно ускоряване на желанието за разглеждане на този въпрос. Вижда се че ще бъде прехвърлен за решение в парламента, както често се случва, за да може да има колективната безотговорност, така да се каже думата, така че предстоят решения по този въпрос.“

България

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране