29.01.2020 | 13:57
Вижте палата на Костадин Костадинов (видео)
Имотът във варненското село Константиново е закупен за 100 000 евро от служителка на съпругата на Борислав Гуцанов

Това е новият палат на председателя на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. Той става собственик на имота след местните избори през 2019 г., когато лидерът на социалистите Борислав Гуцанов се опитва да го наложи за кандидат за БСП за кмет на морската столица.

Апетитният имот в луксозен комплекс е закупен за около 215 000 лв., а продавачът по документи е… червена активистка, близка до Борислав Гуцанов. Името ѝ е Невяна Иванова и се води (на документи) управител на „Медийна компания” ЕООД, чийто собственик всъщност е съпругата на Гуцанов – Моника.

По време на предизборната кампания Костадин Костадинов така и не разкри как финансира изобилните си агитационни материали и медийни участия. Ликът му буквално грееше от всеки ъгъл в града, а той по-рано гръмко афишира, че е изхарчил получената партийна субсидия за благотворителност.

Остава въпросът как скромното момче от крайния квартал на Варна – „Кайсиева градина”, се е сдобило със средства за нов скъп дом, при положение че доходите му като общински съветник от около 850 лв. не отговарят на този стандарт, а още по-малко на строгите банкови изисквания за теглене на ипотечен кредит.

3 коментара

  1. ВЪЗМЕЗДИЕ каза:

    ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП ЗА ДА НЕ ВИЖДАШ КАК ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ДОМОГНАХА ДО ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ СЪС ПОДКРЕПАТА НА „ДАНС“ И АКО ПРОСЛЕДИШ ФИНАНСИИТЕ ИМ ВСИЧКИТЕ СА ЗА ЗАТВОР.
    ОБАЧЕ СА ДОБРЕ ПАЗЕНИ ОТ ИМУНИТЕТА И СЛУЖБИТЕ … КОЕТО ГОВОРИ ЗА ЧАДЪР … А ЧЕ СИ Е КУПИЛ КЪЩА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА БСП – „БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ“ НЕ Е СЛУЧАЙНО НИКАК ТАМ ОСНОВНИТЕ ПОМАГАЧИ СА КРАСЕН КРАЛЕВ – ГЕРБ И „ДАНИЕЛ СЛАВОВ“ (ДЪНКАТА) ДЕТО НЕ СПИРАТ ДА ФИННСИРАТ ВСИЧКИ.

  2. КОСТОВ каза:

    И какво от това,че има къща за живеене,
    Защо не пишете Ахмед Доган от къде има пари за неговия палат в росенец ,или има и тук двоен стандарт …пукайте се от яд ,човека е направил къща а вие му завиждате.

  3. Пефтичев каза:

    Пълна с обиди и манипулации статия, типична поръчка от властта, за да очерни екзекутора си!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране