11.07.2020 | 21:05
Жал ми е за Доган, от години той е луксозен затворник. Халал да са му милиардите, ако ги има
Людмил Георгиев очаква скоро властта да се сгромоляса

„Властта едва се крепи и очаквам съвсем скоро да се сгромоляса“. Това каза в интервю за БНР проф. Людмил Георгиев.

„На остров Света Елена Наполеон Бонапарт стига до прозрението, че между великото и нищожното има само една крачка. Мисля, че нещо подобно се случва с г-н Доган. Отказът от охрана можеше да бъда направен много по-рано. Мисля, че гарантирането на етническия мир от началото на прехода вече е остаряла мантра. Когато полицията се махна, българи и турци пяха „Мила Родино“, отбеляза проф. Георгиев.

На въпрос кой спечели от днешната акция, кой излиза чисто бял, проф. Людмил Георгиев отговори:

„Чисто бял излиза българският народ, несъгласните с произвола на главния прокурор и дебилното поведение на премиера Борисов. Двама възпитаници на милиционерската школа в Симеоново са комплексирани хора, през годините комплексите им са се възпроизвеждали и сега се стремят да ги преодолеят. Това е диагноза, не е обида, аз съм психолог. Но дебилите са мили хора, а тези двамата – не. Борисов си призна индиректно, че снимките от спалнята са оригинални. Гешев си затвори очите. Това възмути българският народ, който и без друго е възмутен от нищетата, до която е докаран“.

Запитан – можем ли от случилото се край „Росенец“ да си направим извод, че Доган отново управлява България, проф. Георгиев отговори:

„Едва ли е само Доган. Къде пропускате Борисов, Гешев, Домусчиев, Пеевски?… Жал ми е за Доган, от години той е луксозен затворник – от сараите в Бояна в сараите на морето. Халал да са му милиардите, ако ги има“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране