14.06.2020 | 18:10
Борислава Йовчева се омъжила за 68-годишния бизнесмен Йордан Христов?
Церемонията се е провела на 16 февруари в ритуална зала „Сердика“ в София

Бившата манекенка Борислава Йовчева е сключила граждански брак с бизнесмена Йордан Христов. Това е станало на 16 февруари тази година в ритуална зала „Сердика“, намираща се до площад „Лъвов мост“.

Това съобщиха на страницата си във „Фейсбук“ от легия „Антимафия“. Под формата на въпрос към Бойко Борисов, председателят на организацията Григор Здравков оповестява новината, честити на младоженците и поздравява премиера по повод 61-ия му рожден ден.

Йовчева е на 30 години, а Йордан Христов – на 68 г. За младата жена се твърди, че има дъщеря от българския премиер.

Венчавката е станала факт в разгара на скандала „къщата в Барселона“. Испанската прокуратура разследва бившата мис „Бикини“ и баща й Георги Йовчев за пране на над 5 млн. лв. Йовчева набързо затвори луксозния си бутик в Барселона, а в началото на април обяви за продажба и 4-етажната си къща за 2 950 000 евро.

Хронологията:

-2019 г. – Властите в Барселона започва разследване за пране на пари, свързано с български граждани.
– В първите дни на 2020 г. Бойко Борисов научава, че испанската прокуратура започва да души около прословутата вече къща в Барселона. Испанците разследват предполагаемо пране на пари през офшорни фирми. Един от техните собственици е близкият до ГЕРБ и Борисов 68 годишен бизнесмен Йордан Христов.

-За да опита да замаже очите да испанските власти (и оправдае паричните трансфери) Борисов принуждава Борислава Йовчева (29 г.) да се омъжи спешно за Йордан Христов (68 г.).
– На 16 февруари 2020 г. младата Борислава сключва граждански брак с Йордан Христов.
– На 21 февруари 2020 г. новината за разследването на испанската прокуратура гръмва в каталунските и част от българските медии.

2 коментара

  1. Ех бате, докъде я докара каза:

    Да му пуска или само в задния /кафявия/ вход може да го мушка?

  2. Анонимен каза:

    Турско индииска с българска основа трагикомедия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране