06.01.2015 | 18:39
Изгонен от ДПС депутат подари джипа си на активист на партията
Возилото на Гюнай Хюсмен бе спечелено от чистачка в кметството на съседно на Исперих село

Изключеният от парламентарната група на ДПС Гюнай Хюсмен от Исперих, подари луксозното возило на активист на партията.

Джипът е купен с депутатските заплати на Гюнай Хюсмен и добавени от него лични средства.  В томболата за возилото, разиграна пред нотариус, участваха около 200 активисти на ДПС в Исперих, които са го избрали за депутат.

Народният представител обясни, че това не е отмъщение към партията, а просто изпълнение на предизборното му обещание. Обещанието е нещо свещено и аз смятам ,че ако някой наистина се чувства политик, трябва да си изпълнява обещанието, именно това ме подтикна, без никаква ирония, с абсолютно ясно съзнание и съвест да изпълня този свой ангажимент към  нашите активисти”, коментира той.

Високопроходимият автомобил не е чисто нов и бе спечелен от чистачка в кметството на съседно село. По време на изборите тя била и член в секционна комисия.  „Toва ми е първата такава спечелена награда, досега не съм печелила от никъде нищо… Имат книжки, децата ми, дъщеря ми, мъжът ми има. Сега ще я ползваме засега за наши нужди не знаем още и ние какво ще правим, защото сме в шок”, сподели Ниргюл Мустафа.

Гюнай Хюсмен бе изключен от ДПС, след като не спази така наречената джентълменска уговорка да се откаже от мястото си, ако го спечели благодарение на преференциалния вот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране