11.01.2015 | 10:53
Рибар от Приморско закърпи лодката си с лепило за фаянс!
Трябваше да сложи и мрежа, тогава щях да му подаря фасадна мазилка с цвят по избор, шегува се негов съгражданин

Рибар от Приморско чупи тъпомера в морския град, след като позакърпи лодката си с лепило за фаянс. Мъжът явно е решил, че ще може да пусне коритото си отново във вода на пролет в този вид, но съгражданите му го взеха на подбив, съобщава „Флагман”.“Бях виждал всякакво приложение на лепило за подови плочки , но кюприйският гений е непредсказуем“, пише на стената си във Фейсбук брадърът Здравко Василев.

Гларусът от Приморско буквално останал втрещен при вида на плавателния съд на кея. Здравко направил и фотосесия на старото корито, която радва местните.

„Трябваше да сложи и мрежа,тогава щях да му подаря фасадна мазилка в цвят по избор“, шегува се друг местен. „Цяло лято му говорих и не възприема! Последно му предложих, когато изсъхне да сложи фибран, поне на вода ще стои“, казва друг разбирач.

Най-добрият ремонт при старите лодки ставал с облицовка със стъклена вълна и полиестерна смола. По принцип запълването на дупки струвало доста солено на собственика. Явно рибарят от Приморско е решил да спести някой лев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране