24.02.2021 | 20:50
Тази бивша селска кметица ще става депутатка от ДПС
Таня Иванова е одобрена за водач на депутатската листа в столичния 23 МИР от Мустафа Карадайъ

Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще става депутат от ДПС.

Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични снимки в социалните мрежи, е била одобрена днес за водач на депесарската кандидат – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след шумен скандал на работна среща при формалния председател на ДПС Мустафа Карадайъ, научи МИГNews.

На сбирката в партийната централа са присъствали шефовете на софийската структура, сред които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и защитавана от Енчев, а за двамата се твърди, че са в изключително близки отношения. „Той се натискаше за първи с областната листа, и успя да убеди Карадайъ тя да е водач в 23 МИР“, разказва източникът ни. Срещу мераците на Цветан Енчев обаче енергично се опълчил Емил Иванов, който му казал „да си прибира приятелката и да се маха, защото няма място в София – област“. Решено е още Стоян Стоянов да бъде водач в 24 МИР, а първи в областната листа вероятно ще бъде Александър Несторов, който е син на бившия градски прокурор на София Нестор Несторов.

Таня Иванова е бивша кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 г. тя пусна свои еротични снимки в социалните мрежи. На тях се виждаше как нейна приятелка й пипа гърдите, наднича под късия й минижуп и прочие. На друга, кандидат-депесарката e разтворила широко краката си, а неизвестна жена гледа опулено интимните части. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена. Била и редовна посетителка в „Плаза“ и БИАД.

На тези парламентарни избори се очаква ДПС да има депутати от столицата. Причината , че движението очаква скок на гласовете, след като Ахмед Доган се подчини на турския президент Реджеп Ердоган.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране