05.01.2015 | 8:07
Ученички стават проститутки в нета
Крадат снимките им от Фейсбук и ги пускат в порносайтове

Момичета стават компаньонки в нета, без въобще да подозират и да са давали съгласието си. Злосторници крадат снимки от профилите на ученички и млади жени в социалните мрежи. След това създават с тях фалшиви профили с измислени имена на жени, предлагащи платена компания, любов и секс в специализираните еротични и порносайтове, пише „Монитор“.

При това „шегаджиите” често качват в „розовия” сайт и линк към истинския профил на „жертвата” в социалните мрежи или имейла й. Така нищо неподозиращите жени и момичета изведнъж са подложени на истински интернет тормоз и са залети от оферти на сексманиаци, перверзници и всякакви извратеняци. Кражбата на снимки и използването им за подобни гнусни цели често се прави и от отхвърлени бивши гаджета, които по този начин си отмъщават за нанесената им обида и накърненото им честолюбие и мъжко достойнство.

При това понякога шегите никак не са безобидни. Търновски ученик случайно попаднал в еротичен сайт на снимката на своя съученичка, която според обявата предлага кампания срещу заплащане. Слухът бързо се разнесъл из школото и достигнал до по-големия брат на момичето. Последвал лют скандал, сълзи и клетви, че написаното в сайта не е вярно, а снимката й е била открадната от профила й във Фейсбук.

В друг случай пък пренебрегнатото гадже за отмъщение направило профил и качило снимки по бельо на бившата изгора в порносайт, работещ под маската на сайт за запознанства. След това гаднярът направил така, че настоящият приятел на бившата му любима „случайно” да попадне на разголените й снимки в сайта.

Последвал страшен скандал, завършил с прекъсване на връзката на двойката и дори размяна на удари помежду им. Наред с крадените снимки на бившите гаджета и съученички в измислените профили в „розовите” сайтове често се крадат и използват и такива на наши и световни музикални и филмови звезди, популярни лица от шоу бизнеса и дори на истински американски порнозвезди.

1 коментар

  1. Цеков каза:

    Може и обратното на заглавието да се каже…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране