12.09.2020 | 13:42
Борисов отрече да има дете от Борислава Йовчева
Не, не ме занимавайте с глупости, заяви той, видимо ядосан

Нямам дете от Борислава Йовчева. Това каза в Кърджали Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос. „Не, не ме занимавайте с глупости“, заяви той, видимо ядосан.

Репортерката, попитала го директно за миската от аферата „Барселона“, бе обградена от трима гавази на НСО, които грубо ѝ спряха лайв стрийма.

Премиерът и ПКП* Цвета Караянчева си чукнаха среща във вилаета на ДПС-Кърджали. Поводът за срещата е църковно мероприятие, а гледката на строените чинно попове, посрещащи Борисов е поредната гротеска.

Премиерът говори и пред местни журналисти, но след въпроса за Борислава Йовчева се отдръпна и прекъсна по-нататъшната комуникация с медиите с думите „имаме време за всичко, днес правим манастир“ – преди това, в типичния си стил, той говореше ту за нов манастир, ту за ремонтиран. Името на Йовчева се появи покрай скандала в къщата в Барселона и разследването, което властите в Каталуня водят дали Борисов е свързан с „международна схема за пране на пари“. Българският премиер отрича да има имоти в Барселона и каквито и да било връзки със схеми за пране на пари, а в първите си коментари за случая той го свърза с атака от Русия и президента Румен Радев.

*проста кърджалийска п.тка, по думите на Бойко Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране