09.05.2020 | 23:57
Легия „Антимафия“ пита Борисов: Позната ли ти е тази спалня? (видео)
Бившата манекенка Борислава Йовчева е обитавала апартамент от почти 300 квадрата в луксозна кооперация в София, наемът бил 2000 евро на месец

На това легло в луксозен апартамент на столичния булевард „Драган Цанков“ е заченато детето на Бойко Борисов и манекенката Борислава Йовчева. Младата жена и баща й са разследвани от испанската антикорупционна прокуратура за пране на над 3 млн. евро. Тъмната история, станала известна като „Барселонагейт“, взриви България в началото на годината, но заради коронавируса, за момент тя бе забравена.

В петък в предаването на Сашо Диков, Григор Здравков от легия „Антимафия“ показа снимки от луксозно жилище в София, в което е живеела Борислава Йовчева преди да й бъде купена къщата в Барселона.

„Ето откъде започна романтичната история „Барселонагейт“. Г-н Борисов, какво ви говори адресът София, бул. „Драган Цанков“ 14-16, апартамент на 5-ия етаж, площта е 297 квадрата, има 3 спални и общо 5 тераси. Кой е стопанисвал този апартамент в периода 2010 – 2011 г. Не е ли една манекенка, която след това отива да живее в Барселона? А кой е плащал наема!“, попита Григор Здравков.

Той допълни, че с тези снимки разполагат още няколко души, на които обаче не им стискало да ги извадят. „Нали има проблем с бащинството на детето на Борислава Йовчева?, отвърна Здравков на въпрос на водещия Сашо Диков дали може да докаже твърденията си, че именно на това легло Бойко Борисов и манекенката са консумирали любовта си.

„Знаеш ли колко струва този апартамент, който се дава под наем? 2000 евро! А кой е плащал наема на Борислава Йовчева в периода 2010 г. – 2011 г.? Да ти кожа кой го издаде Борисов – един дето му е дал апартамента, щото го е изработил с кинти“, допълни Григор Здравков.

От думите му стана още, че преди 9 месеца Бойко Борисов е поискал и получил досиетата на всички водещи български журналисти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране